Ammestreik

Noen ganger kommer man inn i et spor med lite melk, tillegg på flaske og tilslutt vil ikke småttingen ha pupp lenger. Litt synd å slutte med amming når det fortsatt er melk i puppen.
Sjekk hvor mye melk du har i puppen. Når du ser melken er det lettere å slappe av med at småttingen faktisk får melk når han ammer.
Da må du smøre deg meg litt tålmodighet. Sett deg på soverommet hvor det er stille og forsøk å legge til. Sett av f.eks 10-15 min med ammeforsøk. Snakk til han som om han forstår hva du sier…Nå skal vi sitte her til du tar puppen….Ta et kjede rundt halsen med store trekuler eller lign. slik at han kan pusle med det mens han ammer. Husk at han er 3 mnd og tømmer puppen raskere enn når han var nyfødt og ammet 30 min. Noen babyer er veldig effektive ammere og blir ferdig på 5 min. Hvis du har 60 ml i puppen og han spiser 150 så gi bare 90 ml på flaske etterpå slik at han ikke blir sprekkmett.
Hvis du har lyst til å amme igjen er det viktig å legge til brystet hver gang han er sulten slik at han venner seg til at det er normal med amming. Du bør stimulere puppen 6-8 ganger pr dag for å få opp melkeproduksjonen igjen. Hvis han sover lenge kan du pumpe i en av pausene for å stimulere enda mer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s