Lag en juledekorasjon

Det er så hyggelig å lage en julekrans sammen med barna.

Dette er min variant med julestjerner. Finn en skål du vil bruke og ta av pottene på julestjernene før du setter dem oppi. Da trekker de lettere vann. Fyll mellomrommene med oasis. Lag bitene litt store slik at de sitter godt fast.

Dekk oasisen med granbar eller mose.Bind ståltråd rundt kongler slik at de kan festes i oasisen og stikk lyseholderne ned i oasisen. Jeg har greiner med bær og kvister som jeg også fester med ståltråd. Tilslutt pynter jeg med tynne gulltråder. De glitrer så fint når jeg tenner lyset om kvelden.

Julestemningen kommer når du pynter med litt lys og røde juleblomster. Bestemor blir sikkert kjempeglad for å få en dekorasjon lagd av en liten luring.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s