Verdens viktigste jobb

Ammekontoret
Sorry mr. Obama men du må stille deg bak i køen. I dag vil jeg si til deg som går litt halvsliten rundt og bærer på en liten knøtt at du gjør en viktig jobb.
Kanskje dagen din startet kl 05 når småttingen bestemte seg for at det var morgen. Eller kanskje du har gått rundt og båret en liten knøtt som har sutret og grått i 2 dager pga tenner som er på vei. Dere har begge to like våte og klissete gensere fordi småttingen sikler ganske mye. Samme hva du prøver er det liksom ikke noe som fungerer mange minutter om gangen .
Har du kikket deg i speilet i dag og funnet en grøtflekk på kinnet. Hehe glamorøst liv.
Må bare si at du gjør en super jobb. Takket være deg er en liten knøtt trygg og har det bra. Du er den personen det er best å være sammen med når det er frustrerende verking i tennene.
Hvor henter du styrken og tålmodigheten fra? Selv om du ikke føler det selv og kanskje de rundt deg ikke sier noe om det vet jeg hvor slitsomt det kan være. Så i dag synes jeg du skal være skikkelig fornøyd med deg selv. Ingen kunne gjort denne jobben bedre enn deg. Pappan gjør sin supre Pappajobb og dere samarbeider om å gi knøtten en god barndom. Men ingen kan erstatte mamma og den kjærligheten du har for din lille knøtt.
Bare prøv å være borte en liten stund fra småttingen din så skjønner du hva jeg mener. Du kjenner det savnet.
Når du kommer hjem sjekker du over og pusler og steller. Vasker kinn og hender, skifter bleie og smører (selv om barnevakten akkurat har gjort det )…fordi det er ikke gjort slik du ville ha gjort det. Og koser og koser som om du har vært borte en uke.
Bruk tiden godt til å kose deg masse – den flyr så fort. Du gjør en kjempegod Mammajobb.
Ingen over – ingen ved siden! En liten knøtt trives og har det kjempebra takket være deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s